Skip to content

Over ons

In de huidige samenleving wordt de openbare buitenruimte steeds belangrijker. De openbare buitenruimte is de ruimte waar mensen elkaar treffen, gezond bezig zijn door te bewegen, maar ook waar onze kinderen onbekommerd kunnen spelen en waar ouderen heerlijk op een bankje kunnen zitten en genieten van de frisse lucht.

Een verantwoord ingerichte en veilige buitenruimte zal de sociale samenhang in een wijk aanzienlijk vergroten. Daarnaast kan een uitdagende buitenruimte een bijdrage leveren aan het terugdringen van het groeiende probleem van overgewicht bij kinderen.

Maar het allerbelangrijkste vinden wij dat kinderen plezier hebben!

HM Inrichter Buitenruimte levert en plaatst speeltoestellen, buiten-fitnessproducten, sportproducten, veiligheidsondergronden, straatmeubilair en groenoplossingen.

Wij zijn van mening dat de inrichting van de buitenruimte een gezamenlijk project zou moeten zijn, waar alle belanghebbenden bij betrokken moeten worden.

Om de inrichting van uw buitenruimte succesvol te laten verlopen, is een breed draagvlak nodig waarbij er door de bewoners en kinderen meegedacht kan worden.

Wij kunnen u compleet ontzorgen door de verschillende disciplines in het traject van de inrichting voor onze rekening te nemen. Denk aan:

- Verzorgen van bewonersparticipatie

- Ontwerp van uw toekomstige speel- en sportplek.

- Projectbegeleiding

- Uitvoeren van Turn-Key projecten

In de ruim 15 jaar dat wij ons bezig houden met de inrichting van de openbare buitenruimte hebben we een passie ontwikkeld die wij graag met u willen delen.

 

20171005_115752

Harrold van Laaren

HM Inrichter Buitenruimte