Skip to content

Buitensportplek


Buitensportplekken zijn belangrijk omdat ze mensen de mogelijkheid bieden om aan lichaamsbeweging te doen en te genieten van de natuur. Bewegen is belangrijk voor de gezondheid, het verbetert de conditie, versterkt de spieren en botten en kan helpen bij het voorkomen van ziektes zoals hart- en vaatziekten en diabetes. Buiten zijn kan ook helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van de stemming. Buitensportplekken zijn ook belangrijk voor kinderen, omdat het hen helpt om zich te ontwikkelen, hun coördinatie te verbeteren en hun sociale vaardigheden te versterken. Bovendien kan het buitenspelen bijdragen aan de ontwikkeling van een gezonde levensstijl en het versterken van de band met de natuur.

Ontwerp

HM Inrichter Buitenruimte biedt ontwerpoptie voor de sportplekken, met 2D-tekening met bovenaanzicht voor ruimtebesparing en 3D-presentatie-tekening voor realistisch beeld. Samenwerken met verschillende ontwerpers met specialiteiten voor sportplekken, schoolpleinen, en ontmoetingsplekken. Neem contact op voor meer informatie over mogelijkheden.

recente projecten

Ontzorgen

HMIB ontzorgt organisaties bij het realiseren van buitensportplekken. Van ontwerp tot inspecties, HMIB neemt de hele organisatie op zich. Met hoogwaardige materialen en ervaren bouwvakkers garandeert HMIB de kwaliteit van de bouw. Opdrachtgevers waarderen de professionele aanpak van HMIB en het feit dat zij zich volledig kunnen richten op het gebruik van de sportplekken.

https://hmib.nl/wp-content/uploads/cropped-fav.png

Contact

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.